top of page
Buscar
  • Col.lectiva

"Tocats per la Tramuntana"


Figueres se sent orgullosa de participar en aquesta exposició i col·laborar amb el Ajuntament de Madrid i el Centre Cultural Galileu.

Figueres és una ciutat clarament marcada per l'art i sobretot pels seus artistes. Des del més universal com Dalí, fins als més joves, emergents i amb projecció internacional, però amb vocació local de promoció de les seves arrels. Per aquesta raó en la nostra ciutat s'han promogut múltiples iniciatives culturals, amb la implicació de tots els sectors públics i privats, que han permès tenir una oferta cultural de primer orgen donant lloc a la projecció de l'art i del territori.

El món de la creació de totes les arts, especialment de les visuals, necessita el moviment continu, obrir nous camins artístics i també nous sistemes per presentar les propostes artístiques. Des de les institucions tenim l'obligació de facilitar aquestes vies perquè l'art arribi a la ciutadania, no només de la nostra ciutat, sinó del màxim territori possible.

Aquest és l'objectiu de la col·laboració amb l'Ajuntament de Madrid: rendibilitzar el treball de tots, artistes i institucions per així, traspassar les fronteres locals amb l'exposició "Tocats per la tramuntana", de manera que tots puguem conèixer els nostres paisatges, costums i maneres de pensar partint de les mirades dels artistes.


4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page